Thaimaan myynti ja vuokra-asunnot

Tutustu Thaimaan asuntoihin alta.

Asunnon vuokraaminen Thaimaalta

Haluaisitko lomailemaan rauhaisaan ja seesteiseen vuokra-asuntoon tai bilettämään villiin nuorisokeskittymään? Asunnon vuokraaminen Thaimaasta sopii kuvaukseesi! Vietä siis lomasi upeassa ilmastoidussa talossa tai huvilassa, jossa saat käyttöösi hyvät tilat ja oman rauhan. Vuokrahuoneistojen varaustilanne ja hinnastot on helppo tarkistaa Internetistä.

Mistä etsiä Thaimaan vuokra-asuntoja

Internet on vastaus kaikkiin tiedonhakupulmiimme - sieltä löydät myös thaimaalaisten vuokra-asuntojen välittämiseen erikoistuneita yrityksiä. Yritykset ovat niin suomalaisia, thaimaalaisia kuin monikansallisiakin ja niiden pääkonttorit saattavat sijaita kotoisasti Suomessa tai hieman kauempana Thaimaan maaperällä.

Jo lyhyt katsaus Internetin vuokra-asuntosivustoille antaa hyvän kuvan vuokraajan mahdollisuuksista: Tarjolla on asuntoja niin rantakohteista kuin hieman kauempaakin sisämaasta. Voit varata kätevästi asunnon itsellesi päiväksi, viikoksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi kerrallaan. Thaimaan vuokra-asuntoja löytyy vilkkaista turistikohteista ja rauhallisista salmista ja poukamista - oman valintasi mukaan.

Hintataso vaihtelee asunnon kunnosta, pinta-alasta, varustuksesta ja sijainnista riippuen: Halvimmat maksavat vain noin 10 euroa yöltä, kun taas kalleimmista saa pulittaa lähemmäs 3000-4000 euroa yö. Luonnollisesti nämä kalleimmat huvilat ovat laajoja kokonaisuuksia joihin voit majoittaa vaikka koko sukusi samanaikaisesti.

Tarjolla on niin pieniä yksiöitä, kuin omia huviloita, paritaloja ja pienkerrostalojakin. Suomalaisen omakotitalon kokoinen vuokra-asunto maksaa Thaimaassa vain muutamia satoja euroja viikossa. Usein vuokraan sisältyy lisäksi ajoneuvoja, kuten tuliteriä skoottereita ja muutama polkupyörä. Suurin osa Thaimaan vuokra-asunnoista on varustettu myös tietokoneella, Internet-liittymällä ja uima-altaalla.

Vuokra-asuntojen turvallisuus

Useat vuokranvälityspalvelut takaavat asukkaidensa turvallisuuden Thaimaassa. Vuokra-asunnot saattavat olla täysin varusteltuja ja vartioituja. Lentokenttä- ja muut kuljetukset varataan puolestasi luotettavalta paikalliselta tarjoajalta, ja siivouksen hoitavat hyväksi todetut työntekijät.


Nettiasunnot.fi -palvelu kodin ostoon, myyntiin, vuokraukseen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Markiisit verkkokaupastaMarkiisi kuin markiisi